Oprichting

Met de oprichting van “iPodUpgrade.com” in 2005 werden de eerste stappen gezet. Op deze website verkochten we iPod accu’s. Deze accu’s gingen snel leeg en het weggooien van je iPod vonden wij verspilling. Consumenten konden op iPodUpgrade.com online een vervangingsaccu bestellen en laten bezorgen. (Deze site is niet meer actief)

Batteryupgrade.com

Al snel kwamen we in aanraking met nog veel meer apparaten waarbij we kansen zagen om ook vervangingsaccu’s te gaan aanbieden. Zo volgden accu’s voor: mobiele telefoons, digitale foto & videocamera’s en gps-apparaten. Zo is BatteryUpgrade.com in 2006 gestart.

Tegenwoordig bieden we 35 verschillende categorieën aan waar we vervangingsaccu’s voor aanbieden. Ook zijn we naast accu’s ook allerlei andere producten gaan verkopen die geschikt zijn voor apparaten, zoals: opladers, geheugenkaarten, huishoudbatterijen, hoesjes, powerbanks en kabels.

DustDeal.com

stofzuigerzakken van dustdeal

In 2013 wordt DustDeal.com gelanceerd. Op deze website bieden wij vervangingsproducten aan voor de stofzuiger. Denk hierbij aan stofzuigerzakken, buizen, slangen en borstels.

Ook bieden we een ruime keuze van filters aan voor o.a. de afzuigkap, koelkast, friteuse en de vaatwasser.

Lightupgrade.com

lightupgrade led verlichting

In 2014 wordt LightUpgrade.com gelanceerd. Op deze website bieden we allerlei lampen aan, zoals Led lampen, spaarlampen, halogeenlampen en gloeilampen.

Met al onze websites werken we internationaal. Ze zijn vertaald in 23 talen!