UK NL
 
 

01-11-2016
Vacature E-commerce Process Manager (vervuld)
- Deze vacature is inmiddels vervuld - 
 
BraunOni zoekt hands-on E-commerce Process Manager met online ervaring - Ben je op zoek naar een baan bij een bedrijf met meerdere webshops en klanten over de gehele wereld? Heb je verstand van e-commerce en weet jij de vele complexe processen binnen ons bedrijf als een goed geoliede machine te laten lopen? Dan hebben wij de functie voor jou!
 
Bedrijfsprofiel
BraunOni bestaat sinds 2004 en houdt zich bezig met het beheer van verschillende eigen webshops, die zich met name richten op de verkoop van batterijen en accu's voor mobiele apparaten, de verkoop van stofzuigerzakken en –filters en de verkoop van (LED)lampen.
 
Het bedrijf is gevestigd in Eindhoven en bestaat uit een klein, jong team van ca. 20 medewerkers, waaronder zeven kantoormedewerkers, enkele magazijnmedewerkers en een tiental thuiswerkers (studenten) voor met name helpdeskactiviteiten. Een aantal kernwoorden die het karakter van BraunOni beschrijven: informeel, technologisch, slimme oplossingen, collegiale sfeer.
 
Functiebeschrijving
Vanwege het geplande vertrek van de huidige E-commerce Process Manager, zijn we op zoek naar iemand voor deze functie op ons kantoor in Eindhoven.
Als E-commerce Process Manager werk je nauw samen met de Managing Director en de Operationeel Managers. Je denkt mee op strategisch, tactisch en operationeel niveau, maar tegelijkertijd heb je een hands-on mentaliteit en ben je niet alleen een denker. Als E-commerce Process Manager heb je uitstekend financieel inzicht, analytisch vermogen en commercieel besef. Ook heb je verstand van e-commerce en ben je in staat met technische mensen te praten, zodat zij jouw ambities kunnen verwezenlijken.
 
De E-commerce Process Manager houdt zich bezig met diverse aspecten van de webshops. Onder je werkzaamheden behoren:
 • Het samenwerken met onze operationeel managers, voeren van managementoverleg, meedenken over de strategie van het bedrijf, managen in geval van crisissituaties en overleg met andere belanghebbenden. 
 • Je werkt mee op operationeel niveau aan het beheren van de webshops en het analyseren van statistieken. Je onderhoudt contacten met leveranciers en andere partners en voer je controles uit om de kwaliteitseisen te bewaken. 
 • Je bent op de hoogte van organisatorische aspecten van het leiden van een bedrijf en schuwt het dus ook niet om verantwoordelijkheid te nemen over het beheer van verschillende interne bedrijfsprocessen. 
 • Je onderzoekt bestaande processen of bedenkt nieuwe processen voor nieuwe situaties. Deze kun je uitwerken in procesbeschrijvingen zodat je later de voortgang en continuïteit kunt bewaken.
 • Je vormt een belangrijke schakel tussen de processen van het bedrijf en de IT afdeling. Je kunt helder uitleggen welke wensen moeten worden omgezet in IT oplossingen.
 • Ook van financieel-administratieve processen heb je verstand en weet je deze informatie op directieniveau te interpreteren en toe te passen.
Voor deze specifieke vacature zijn wij bij voorkeur op zoek naar iemand die affiniteit heeft met IT. Ervaring met het (laten) bouwen van IT systemen of het begeleiden van de ontwikkeling van IT-systemen is een waardevolle eigenschap op je CV. Ook het werken met grote sets data en kennis van SQL is een pre.
 
Wij vragen
 • Minimaal HBO+/WO werk- en denkniveau
 • Relevante ervaring op het gebied van e-commerce
 • Kennis van internet, online technologie en gangbare webdiensten
 • Toewijding, zelfstandig beslissingen kunnen nemen en een zakelijk instinct
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Positieve, energieke en resultaatgerichte houding
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
Wij bieden
 • Fulltime dienstverband (40u)
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Informele werksfeer en leuke collega's
 • Volop ruimte voor creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief
 
Reageren
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Stuur je sollicitatiebrief + CV naar Chris van Baal op hrm@braunoni.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je ook mailen naar hrm@braunoni.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
Trefwoorden: E-commerce, Organisatiebeheer, Online Marketing, Process Management, Business Process Manager, Development, Developer, Entrepreneur, Ondernemer, Programmeur, SEO, SEA, Google Analytics, Google Adwords, Productbeheer, Administratie, HTML, CSS, PHP, SQL, MySQL, Big Data, Webanalytics

 
 
   2004 - 2017 © BraunOni B.V. - Luchthavenweg 81, 5657 EA Eindhoven, The Netherlands